Csatlakozzon az Eurocircuits közösségéhez, hogy naprakész híreket és információkat oszthassunk meg Önnel!

Virtual-Manufacturing-Digital-Twin-Newsletter-Hungarian

A virtuális gyártás során a nyomtatott áramköri lap gyártását szimuláljuk a megadott vevői adatok alapján, amely során digitális replika vagy más néven digitális iker jön létre, láthatóvá téve a nyomtatott áramköri lap várható kinézetét a gyártást és a beültetést követően.

Természetesen ügyfeleink az adatok feltöltésekor a virtuális gyártási folyamat eredményét is látják. A gyártás szimulálása a PCB fizikai legyártása előtt hatalmas előnyökkel jár: Költséget és értékes időt takarít meg, segít elkerülni az újratervezést és csökkenti a selejtek esélyét, így fenntarthatóbbá téve a hardverfejlesztést.

“Right First Time” vezérelvünk motivált virtuális gyártási eszközünk, az Eurocircuits Visualizer létrehozására és folyamatos fejlesztésére. Ennek köszönhetően a PCB terv elsőre megfelelően gyártható lesz.

A Visualizer a feltöltött adatok alapján azonnal elindítja a virtuális gyártási folyamatot DFM és DRC eszközöket használva a problémák felkutatására és megjelenítésére, lehetővé téve a tervező számára, hogy a tényleges gyártás előtt kiküszöbölje azokat. (Pl. a nyomtatott áramköri lap körvonala nem teljes, vagy az alkatrész láblenyomata a nyomtatott áramköri lapon nem egyezik meg a BOM-ban megadottakkal)

Próbálja ki a Visualizert, és ossza meg velünk véleményét! További információk a használatáról:

Optimális PCB-tervezési folyamat – “Right First Time”

Visualizer eszközök használati útmutató

Értesüljön legfrissebb híreinkről elsőként! Kövessen minket!

 

3+3 Banner