Dealing with High Frequencies - Blog Banner - Hungarian

A nagyfrekvenciás eszközök esetében, ahol több Ghz képezi az alkalmazás alapját, speciális, ezekre a frekvenciákra alkalmas alapanyagokból készült nyomtatott áramköri lapokra van szükség. A nagyfrekvenciás technológiában a gyors digitális jelek továbbítására ugyanis a standard FR-4 alapanyag nem alkalmas.

Az elmúlt években az ilyen jellegű alkalmazások iránti igény óriási mértékben megnőtt. Az IoT forradalmi változásokat hozott nem csak az Ipar 4.0 részeként, de lassan egész életünket behálózva. Minden mindennel kapcsolódik manapság, és ezek a kapcsolatok sok esetben nagyfrekvenciás rádióhullámokon keresztül történnek. Az ilyen típusú eszközök kiterjedt tesztelést és kísérletezést igényelnek, ami növeli a megfelelő prototípusok iránti keresletet.

rf-pool

A költésghatékony szolgáltatás iránti igény nyilvánvalóvá vált, így alaposan tanulmányoztuk a lehetőségeket a megfelelő szakemberek bevonásával. Ebből született meg RF pool szolgáltatásunk, amely a rendelés-összevonás előnyeit kínálja gazdaságos rétegfelépítésekkel 2 és 4 rétegű nyomtatott áramköri lapokhoz.

Két lehetséges, nagy sebességű átvitelhez alkalmas alapanyag áll rendelkezésre: Isola i-Tera és Rogers RO4350B. Mindkettő megfelelő tulajdonságokkal rendelkezik a nagyfrekvenciás nyomtatott áramköri lapok kialakításához.

Az Isola I-Tera számos mai nagysebességű digitális és RF/mikrohullámú nyomtatott áramköri tervhez alkalmas. Az I-Tera MT40 dielektromos állandója (Dk 3.38) -40°C és +140°C között stabil egészen a W-sávos frekvenciákig. Tg értéke 215° és Td értéke 360°. Nagyon alacsony, 0.0028-0.0035 disszipációs tényezőt (Df) kínál, ami költséghatékony alternatívát jelent a PTFE és más kereskedelmi mikrohullámú és nagysebességű digitális laminált anyagokhoz képest.

A Rogers RO4350B™ magasabb értékekkel rendelkezik, így ideális alapanyag a szélessávú eszközökhöz. Kiváló méretstabilitás jellemzi, beleértve a rézhez hasonló Z tengelyű CTE-t. Tg értéke 280°.

Mindkét alapanyag rendelkezik UL 94 V0 tanúsítvánnyal.

Az I-Tera és a Rogers RO4350B™ alapanyagok adatlapját itt érheti el.

A 4 rétegű lapokhoz standard rétegfelépítésként az I-Tera vagy a RO4350B™ alapanyagok és az Isola PCL370HR nagy teljesítményű, 180° Tg értékű, FR4 prepreg kombinációját kínáljuk:

Buildup-Editor-RF-Pool-FR4-I-Tera-Hung

Tudjon meg többet RF pool szolgáltatásunkról!

Rólunk

Amennyiben megbízható és megfizethető, teljeskörű elektronikai gyártó partnert keres Európában, az Eurocircuits kiváló választás, hiszen több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezünk.

Szolgáltatásinkat választva a rendelésösszevonás kedvező előnyeit élvezheti azonnali árképzéssel, ingyenes DRC és DFM eszközöket használhat, valamint többnyelvű ügyfélszolgálat áll rendelkezésére.

Az Eurocircuits gyors és megbízható szolgáltatásokat kínál a technológiai lehetőségek széles skáláját alkalmazva, hogy magas minőségű és költséghatékony gyártási szolgáltatást nyújtson Önnek.

A rendelés előtti virtuális gyártás révén projektjei időben és tervezett költségvetésen belül piacra kerülhetnek, hiszen elkerülheti a későbbi dokumentációs problémákat. Valósítsuk meg együtt elektronikai terveit!

Tudjon meg többet cégünkről…

Értesüljön legfrissebb híreinkről elsőként! Kövessen minket!