Csatlakozzon az Eurocircuits közösségéhez, hogy naprakész híreket és információkat oszthassunk meg Önnel!

Hírlevél – Megújult magyar nyelvű weboldalunk

Nagy örömmel tölt el minket, hogy megújult magyar nyelvű weboldalunkról tájékoztathatjuk. A frissítés minden szempontból időszerű volt, mellyel angol nyelvű oldalunkhoz igazodtunk. Mostantól rengeteg újdonság és friss tartalom áll hazai ügyfeleink rendelkezésére, melyet igyekszünk hasznos információkkal kiegészíteni rendszeres blogbejegyzéseinkkel és hírleveleinkkel.

Kezdésnek összegyűjtöttünk néhány általános tudnivalót, mellyel megkezdheti új oldalunk felfedezését.

Jó böngészést kívánunk!


PCB beültetés az Eurocircuits által

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy nyomtatott áramköri lapokat gyártó üzemeink mellett saját beültető üzemmel is rendelkezünk. Ez a szolgáltatás évről évre népszerűbb ügyfeleink körében. Egy rövid videóban betekintést adunk egri üzemünkbe.

Bővebben

PCB beültetés az Eurocircuits által

PCB gyártási és beültetési szolgáltatásaink

Tekintse meg beültetéssel elérhető PCB gyártási szolgáltatásaink széles választékát, melyeket FR-4 alapanyagokból (PCB Proto, STANDARD pool, DEFINED IMPEDANCE pool) vagy speciális alapanyagokból (RF pool, IMS pool, SEMI-FLEX pool) kínálunk.

Bővebben

PCB gyártási és beültetési szolgáltatásaink

Visszatekintés a 2021-es évre

“A kihívások megerősítenek” – talán így foglalhatnánk össze a 2021-es évet. Számos megpróbáltatást tartogatott számunkra a tavalyi év, és nem csak a SARS COVID okozta korlátozások miatt. Ennek ellenére vagy éppen ezért cégünk 30 éves történetének legsikeresebb évét zártuk.

Bővebben

Visszatekintés a 2021-es évre

30 éves az Eurocircuits

Az Eurocircuits minden eddiginél frissebben és agilisabban, még több szolgáltatással és még nagyobb európai gyártási kapacitással ünnepli 30. évfordulóját. A sikertörténet szerzői Luc Smets és Dirk Stans, a belgiumi székhellyel rendelkező Eurocircuits ügyvezető partnerei.

Bővebben

30 éves az Eurocircuits

Értesüljön legfrissebb híreinkről elsőként! Kövessen minket!

 

PCB prototípusok 3+3