Csatlakozzon az Eurocircuits közösségéhez naprakész hírekért és információkért!

Hírlevél 111022 Banner

Rendkívül fontosak számunkra az elektronikai kiállítások, mivel az ügyfeleinkkel folytatott közvetlen beszélgetések értékes visszajelzéseket adnak, amelyek segítenek szolgáltatásaink fejlesztésében.

A júniusi embedded world kiállításon jelentettük be új Műszerdobozok szolgáltatásunkat. Mostantól lehetővé válik az elektronikai tervezők számára, hogy megfelelő műszerdobozt rendeljenek szereletlen vagy beültetett nyomtatott áramköri lapjaik mellé. A műszerdobozt az Eurocircuits igény szerint megmunkálással testre szabja.

Az új Műszerdobozok szolgáltatásunkról a lenti videóból tudhat meg többet, melyben az embedded world kiállításra tekintünk vissza:

2022 júniusában megrendezett embedded world kiállításon az Eurocircuits TV számos németországi és osztrák ügyfelünket látogatta meg standjánál, hogy megtudjuk hol használják fel szereletlen és beültetett nyomtatott áramköri lapjainkat. Ennek során rengeteg nagyszerű ötletet és megoldást fedeztünk fel, amelyeket az alábbi rövid videókban szeretnénk megosztani Önökkel.

A Cologne Chip gy igazi német FPGA-t mutatott be

“Érdekes architekturális jellemzők és jól átgondolt általános koncepció”- így mutatta be partnerünk, egy kölni gyártókapacitás nélküli félvezetőgyártó a  GateMate FPGA-t.

Emellett a teljesítmény és az eredet is figyelemre készteti az embereket.

A GateMate FPGA egy igazi európai termék, amelyet Németországban gyártanak. Kölnben tervezték, Drezdában a Global Foundries-nál gyártották, a kiértékeléshez szükséges nyomtatott áramköri lapokat pedig az Eurocircuits készítette.

A Perinet lehetővé teszi a zökkenőmentes Sensor2Cloud integrációt

A Perinet küldetése a szenzorok és aktuátorok zökkenőmentes összekapcsolása az informatikai rendszerekkel a terepi szintről és a terepre történő folyamatos kommunikáció révén.

A berlini székhelyű start-up cég kifejlesztette a világ első egypáros Ethernet-alapú elektronikáját az egyszerű érzékelőkbe és működtetőelemekbe történő közvetlen integráláshoz. Bemutattak egy induló készletet, amely tartalmazza az összes olyan alkatrészt, amely a készletben szereplő érzékelő közvetlen csatlakoztatásához szükséges egy helyi hálózathoz kétpontos protokollal (PPP), valamint az érzékelő értékeinek webböngészőn keresztül történő megjelenítéséhez.

Az m2m hálózatba köti a dolgok internetét

Az m2m hálózatba köti a beágyazott rendszereket a tárgyak internetével (Internet of Things – IoT).

A wehrheimi beágyazott hardver és szoftver specialista egyedi IoT-megoldásokat fejleszt különböző ipari alkalmazásokhoz, például a gépek felügyeletéhez és prediktív karbantartásához. Az m2m hálózatba köti a gépeket és rendszereket modern vezeték nélküli technológiákkal, például Bluetooth, LoRa, LTE vagy NB-IoT segítségével.

Az AVT Ilmenau nemcsak a kastélyokat helyezi a legjobb és leggazdaságosabb megvilágításba

A hardver- és szoftverfejlesztés, különösen az FPGA-fejlesztések specialistája, az AVT Ilmenau minden problémára talál megoldást. Legújabb fejlesztésük egy ipari képfeldolgozó rendszer, amely nemcsak a nyomtatott áramköri lapok ellenőrzését rövidíti meg jelentősen.

Egy másik specialitásuk a múzeumok és kastélyok kiváló minőségű, gombnyomásra kapcsolható világítási rendszerei. Ezek kombinálják az elektronikus vezérlésű halogén lámpákat, amelyek csillárokat világítanak meg, illetve az energiatakarékos alternatív világítást biztosító LED-lámpákat az állandó vagy vészvilágításhoz.

A HAINZL már 30 éve fejleszt robusztus ipari elektronikát.

A megbízhatóság és a tartósság a HAINZL Industriesysteme termékeinek védjegye.

A linzi/ausztriai székhelyű vállalat 30 éve fejleszt és gyárt fűtésvezérléshez, gasztronómiai technológiához és szállítási rendszerekhez kifinomult hardvereket és szoftvereket, amelyek nemcsak kompatibilisek a korábbi verziókkal, de megbízhatóan is működnek.

ept: PCB csatlakozók az interferenciamentes adatátvitelhez

A PCB csatlakozók szakértője az ept, bajorországi ügyfelünk Peitingből

A 2022-es embedded world kiállításon megismerkedtünk a Colibri sorozat SMT csatlakozóival, amelyeket kifejezetten a beágyazott számítástechnikai rendszerek nagysebességű adatátvitelére terveztek, és amelyek a PCB beültetés során automatikusan feldolgozhatók.

Bemutatót kaptunk a direkt csatlakozókról is, amelyek két nyomtatott áramköri lapot kapcsolnak össze egyetlen csatlakozóelemmel.

Ginzinger: teljes körű beágyazott rendszerfejlesztés és EMS

Nem csak a vállalat 1991-es alapítási éve köt össze minket az ausztriai Ginzinger Electronic Systems céggel.

Az EMS-szolgáltató és sorozatgyártó megerősíti: a gyártáshoz megfelelő hardvertervezés döntő fontosságú a költségek és a késztermék minősége szempontjából. Az Eurocircuits szakértői ezt a tudást osztják meg tervezési útmutatóiban.

Ezen kívül a Ginzinger teljes körű szolgáltatást nyújtó partnerként teljes hardver- és szoftver megoldásokat fejleszt és gyárt az ügyfelek megbízásából, például az energiatechnológia területén.

Meilhaus Electronic: a megfelelő eszköz minden mérési feladathoz

A Meilhaus Electronic PC-s beépíthető kártyákat fejleszt mérési adatok gyűjtéséhez és folyamatirányítási jelkimenetekhez, valós idejű alkalmazásokhoz és tesztpadokhoz.

A München melletti Allingból származó méréstechnikai specialista emellett más gyártók mérőeszközeit is értékesíti. Vadonatúj az értékesítési programban a Bosch mérőrendszere az autóipari elektronikához. Az elvet egy demonstrátor mutatja be, amelyet a gyakornokok építettek a bemutatóra.

Látogasson el hozzánk az electronica kiállításon (november 15-18., München)!

Öt hét múlva kezdődik a világ legnagyobb elektronikai kiállítása. Négy év kihagyás után kerül megrendezésre az electronica, amelyre szeretettel meghívjuk Önt. Látogasson el standunkhoz november 15-18. között Münchenben (C3 csarnok, 400-as stand)!

Az electronica kiállításon az Eurocircuits TV ezúttal is követi az eseményeket és felkeresi ügyfeleinket. Amennyiben Ön partnerünk és szeretné, ha idén meglátogatnánk standját, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Értesüljön legfrissebb híreinkről elsőként! Kövessen minket!

 

3+3 Banner