Csatlakozzon az Eurocircuits közösségéhez naprakész hírekért és információkért!

Newsletter-050722 Banner

Elektronikai gyártási szolgáltatásainkat elsősorban online kínáljuk, ezért úgy gondoljuk, hogy a kiállítások és vásárok elengedhetetlenül fontosak a kapcsolatépítésre. Lehetőséget nyújtanak egyrészt arra, hogy személyesen találkozzunk ügyfeleinkkel, másrészt megismerhetjük iparágunk aktuális trendjeit.

A lenti rövid videóban az Eurocircuits tulajdonosai osztják meg Önökkel benyomásaikat a kiállítással kapcsolatban és beszélnek két fontos újdonságról is.

Műszerdobozok: Az Eurocircuits újabb mérföldkőhöz érkezik

Ügyfeleink hamarosan a műszerdobozok beszerzését is egy forrásból biztosíthatják. Jelenleg a végső előkészületek folynak annak érdekében, hogy Ön kiválaszthassa a műanyagból vagy alumíniumból készült szabványos műszerdobozát a megrendelési folyamat során. A műszerdobozokat testre szabjuk (megmunkálás, nyomtatás, stb. házon belül), majd összeszerelés után használatra késze küldjük. Új szolgáltatásunkban partnerünk a Bopla, a neves műszerdoboz-specialista.

Alkatrész előrendelés (PPO): Átfutási idő az alkatrészrendeléshez

Az elektronikai alkatrészek beszerzése nehézségeket okozhat manapság, és a szokásosnál hosszabb átfutási idővel járhat még a kis mennyiségek esetében is, amire rendszerint szükségünk van. Ennek áthidalására, valamint annak biztosítására, hogy az alkatrészek rendelkezésre álljanak a prototípusok és kis sorozatú PCB beültetésre akkor, amikor kell, bevezetjük Alkatrész előrendelési szolgáltatásunkat (PPO = Part Pre-Order). A PPO egy alkatrészrendelés, amely később összekapcsolódik egy beültetési megrendeléssel. A PPO során mi azonnal megrendeljük az elektronikus alkatrészeket, amint a BOM rendelkezésre áll és raktáron tartjuk őket a beültetés megkezdéséig.

Az Eurocircuits csapata

Forduljon hozzánk bizalommal továbbra is egész nyáron…

Értesüljön legfrissebb híreinkről elsőként! Kövessen minket!

 

3+3 Banner