Csatlakozzon az Eurocircuits közösségéhez, hogy naprakész híreket és információkat oszthassunk meg Önnel!

Hírlevél 030522 Banner

Adatok kiértékelése egyszerűen

A hibás adatok késleltethetik a gyártást, Visualizer eszközeink használatával azonban megelőzhetőek a fennakadások. A hónap eszközével, a Réteg szerkesztő (Layer Editor) segítségével gyorsan és egyszerűen elvégezhetők a szükséges adatkorrekciók.

Egy 30 hónapos kényszerpihenés után most ismét személyesen mutathatjuk be Visualizer eszközeinket a következő eseményeken: Advanced Engineering (Május – Antwerpen), D&D (Május – Eindhoven), embedded world (Június – Nuremberg), illetve számos más kiállításon és rendezvényen is bemutatkozunk Európa-szerte.

Jó böngészést kívánunk!


A hónap eszköze: Réteg szerkesztő

A Réteg szerkesztő a PCB Visualizer egyik leghatékonyabb eszköze, amely lehetővé teszi az egyes rétegek adatainak megtekintését, mérését, szerkesztését és az adatok cseréjét a hibák kijavítása érdekében, sőt a hiányzó rétegek létrehozása is lehetséges meglévő adatokból (pl. forraszpaszta).

Tudjon meg többet a következő linken!……

Réteg szerkesztő Featured Image

Virtuális gyártás: Gyártás előtti szimuláció

Egyetlen megrendelés tényleges gyártása sem indul el anélkül, hogy előbb egy Virtuális gyártás ne történne meg. A feltöltött tervezési adatokból először elemezzük a megadott adatok gyárthatóságát, és elkészítjük a terv grafikus ábrázolását. Ez egyben a szolgáltatott adatok alapvető ellenőrzése is ügyfeleink számára

Bővebben……

Virtuális gyártás Featured Image

Furatkitöltés: Tanácsok megfelelő adatok biztosításához

PCB terület nyerés érdekében az SMD alkatrészek csatlakozási padjeibe átvezető furatok helyezhetők, ahol azok kitöltésre és lezárásra kerülnek. A furatkitöltés az Ön igényeitől függően minden átvezető furat esetében vagy azok egy részére is alkalmazható.

Az alábbiakban ismertetjük javaslatainkat a furatkitöltéshez szükséges adatok megadására vonatkozóan……

Furatkitöltés Featured Image

Élcsatlakozók: Mit kell figyelembe venni a tervezésnél

Az élcsatlakozók költséghatékony megoldást jelentenek, mivel két PCB összekapcsolására csak egy aljzatra van szükség.

Bővebben……

Élcsatlakozók Featured Image

Röviden bemutatva: Mit jelent az ipari szabvány

A nyomtatott áramköri lapok és az elektronikus szerelvények három kategóriába sorolhatók: 1, 2 és 3. A kategóriák a minőségi szintet tükrözik, a legalacsonyabb 1. osztálytól a legmagasabb, 3. osztályig, ahol a 2. osztályt ipari minőségűnek nevezik.

Az élcsatlakozókra vonatkozó tervezési tanácsokról itt olvashat bővebben……

Röviden bemutatva Featured Image

Értesüljön legfrissebb híreinkről elsőként! Kövessen minket!

 

3+3 Banner