Csatlakozzon az Eurocircuits közösségéhez naprakész hírekért és információkért!

embedded world 2023 áttekintés Hírlevél Banner

Rendkívül fáradtan, de rengeteg pozitív tapasztalattal búcsúzott 8 fős csapatunk az embedded world 2023 kiállítástól a múlt hét csütörtöki kapuzárást követően. A kiállítás mindhárom napja eseménydús volt, érdekes és izgalmas beszélgetéseket folytattunk a standunkra látogató emberekkel, a legtapasztaltabb csapattagok számára is meglepően nagyszámú új érdeklődővel.

Rengeteg kérdés érkezett a Visualizer új funkcióival és lehetőségeivel kapcsolatban; bemutattuk használatukat és új szolgáltatásainkat. Végtelenül örültünk meglévő ügyfeleink különösen pozitív visszajelzéseinek is beszállítói megbízhatóságunkra, magas gyártási minőségünkre, online eszközeink hatékonyságára és európai üzemeinkre vonatkozóan.

Természetesen az Eurocircuits TV csapata sem hiányozhatott a kiállításról, akik fáradhatatlanul rögzítették a kiállítás történéseit.

Ebben a videóban Dirk Stans arról beszél, hogyan támogatja az Eurocircuits az új termék bevezetés (NPI) folyamatát.

Miért gyártja az Eurocircuits prototípusokat a sorozatgyártás minőségében, és miért van szükség a gyártási folyamatok ismeretére a megbízható hardverfejlesztéshez?

Meglátogattunk két FPGA-szakértő ügyfelünket is: Cologne Chip (FPGA-gyártó ) és AVT Ilmenau (FPGA-felhasználó).

Az Elektor-TV is ellátogatott standunkhoz, akikkel a Visualizer eszközünk előnyeiről beszélgettünk az elektronikai szerelvények prototípuskészítési fázisában, illetve a társadalmi felelősségvállalás fontos témájára is kitértünk.

A videó itt tekinthető meg.

Jelenleg a múlt héten érkezett megkeresések és javaslatok mielőbbi feldolgozásán dolgozunk, illetve várakozással tekintünk szorosabb kapcsolat kialakítására az érdeklődőkkel.

Az Eurocircuits csapata


Legközelebb itt találkozhat velünk:

INNO banner

Értesüljön legfrissebb híreinkről elsőként! Kövessen minket!

 

3+3 Banner